Junta Directiva

Marc Rocas
President

En Marc Rocas és doctorant al IN3 de la UOC, on investiga al voltant de l’economia col.laborativa i Blockchain. És també Professor Associat a la Facultat d’Economia i empresa de la UB, on imparteix Direcció Estratègica, i de la Fundació de la UAB, on imparteix Comportament Organitzatiu, entre d’altres matèries. També treballa com a consultor en temes de governança d’organitzacions i sistemes descentralizats. En Marc és Enginyer de Telecomunicacions, Diplomat en Ciències Empresarials i Màster de Societat de la Informació i el Coneixement, entre d’altres, la qual cosa li permet aproximar matèries diverses des de punts de vista complementaris, com són el social, tècnic, i el de negoci. ”Sóc aquí perquè crec que Blockchain transformarà la societat en quelcom tant necessari com és posar la tecnologia al servei de les persones”.

Virginia Mijes
Vicepresidenta

Amb més de 20 anys d´experiència en el sector tecnològic dirigint múltiples projectes en PYMES i Multinacionals , en àrees de Màrqueting i  Vendes, Operacions i Finances, la  Virginia te un gran coneixement i és experta en gestió d´equips, plans estratègics, tàctics i desenvolupament de negocis . Ha liderat projectes locals i en àmbit internacional. Executive MBA , Senior Management Consultant y Agile Coach. Creadora i editora de programes de Emprenedoria , Formadora en Capacitació Organitzacional i Mentora professional de Startups, Emprenedors i Economia Social en diferents sectors. Apassionada per la tecnologia i la innovació . Participa i col·labora en diferents associacions i entitats en iniciatives socials i empoderament de Dones

Ariana Calleja
Tresorera

L’Ariana va estudiar Matemàtiques i Administració i Direcció d’Empreses. S’ha especialitzat en anàlisi financera i modelització de risc. Ha desenvolupat la seva carrera professional en entitats financeres catalanes en l’àrea de gestió d’inversions. El 2012, mentre estudiava a la universitat, va prendre contacte amb bitcoin. Els protocols Colored Coins li van obrir un nou camp d’interès i durant anys va creure que la tokenització d’actius canviaria el sector financer. El 2015 quan NASDAQ i Chain van utilitzar, en un projecte pilot, el protocol Open Assets va ser conscient que l’ecosistema començava a ser prou sòlid per a poder madurar. Des de llavors es dedica a realitzar models de valuació de criptomonedes, qualificació de crèdit d’emissors i emissions, i estadístiques de mercat. El seu objectiu és crear un repositori digital d’accés obert d’informació i divulgació financera que apropi qualsevol ciutadà, amb o sense coneixements, a la nova tokeneconomia.

Dario Castañé
Secretari

Collita del 1985, d'Igualada. Enginyer informàtic per la UOC. Actualment treballo com arquitecte de solucions i devops especialitzat en AWS. En l'àmbit personal, he estat vinculat al món de la cultura lliure amb Qomun. De molt temps ençà tinc vincles amb el món del programari lliure, tant com usuari o desenvolupador (més aviat beta-tester), havent participat en associacions locals de Linux i informàtica des dels 14 anys. Actualment també presideixo la Fundació Inceptum, sóc membre de la junta de TIC Anoia, associació per l'impuls del Sector TIC de l'Anoia, membre de la Coordinadora General de Pirates de Catalunya i impulso el meetup local IGD Tech & Drinks.

August Corrons
Vocal

August Corrons, professor universitari i cooperativista. Doctor en desenvolupament local i cooperació internacional, i màster en cooperació al desenvolupament. Àmbit de treball i recerca: monedes complementàries, tecnologia blockchain i economia social i solidària.

Aleix Ripol
Vocal

Llicenciat en sociologia (UAB), Comunicació Audiovisual (UOC) i postgrau en Gestió Cultural per la UPF. L'Aleix treballa com a consultor en comunicació i projectes relacionats amb la tecnología blockchain. Actualment és un dels organitzadors de la Barcelona Bitcoin Community.