Equip promotor

Carlos B. Steinblock
BTC Guardian Co-Founder & CEO
Amb més de 20 anys d'experiència com a controller i dirigint les finances a l'empresa privada es dedica des que coneix Bitcoin a la primavera del 2014 a evangelitzar, ensenyar i assessorar particulars i empreses. A més de coordinador de la Barcelona Bitcoin Community ha participat en diverses jornades bitcoin i ensenyat els 4 pilars bàsics del Blockchain a Catalunya, Euskadi, Holanda i Bèlgica. Ja ha estat tresorer en altres clubs i associacions. Per això el repte aquest cop consisteix a administrar la tresoreria complint tots els requisits marcats per llei i per l'organització interna fomentant l'ús de les moneda digital.
Marc Rocas
Investigador, professor i consultor en comportament organitzatiu
En Marc Rocas és doctorant al IN3 de la UOC, on investiga al voltant de l’economia col.laborativa i Blockchain. És també Professor Associat a la Facultat d’Economia i empresa de la UB, on imparteix Direcció Estratègica, i de la Fundació de la UAB, on imparteix Comportament Organitzatiu, entre d’altres matèries. També treballa com a consultor en temes de governança d’organitzacions i sistemes descentralizats. En Marc és Enginyer de Telecomunicacions, Diplomat en Ciències Empresarials i Màster de Societat de la Informació i el Coneixement, entre d’altres, la qual cosa li permet aproximar matèries diverses des de punts de vista complementaris, com són el social, tècnic, i el de negoci. ”Sóc aquí perquè crec que Blockchain transformarà la societat en quelcom tant necessari com és posar la tecnologia al servei de les persones”.
Aleix Ripol Creuheras
Organitzador de la Barcelona Bitcoin Community
Llicenciat en sociologia (UAB), Comunicació Audiovisual (UOC) i postgrau en Gestió Cultural per la UPF. L'Aleix treballa com a consultor en comunicació i projectes relacionats amb la tecnología blockchain. Actualment és un dels organitzadors de la Barcelona Bitcoin Community.