Equip promotor

Lluïsa Marsal
Blockchain4Cities pioneer
La Lluïsa és arquitecta, amb dos doctorats i dos màsters en les àrees d'Urbanisme i en Informàtica Aplicada. Ha estat professora i investigadora a la Universtiat Politècnica de Catalunya i a la Universtiat de Girona, on va crear el primer màster a apareixer en el mercat muncial en Smart Cities . Actualment fa investigació experimental a la Universtiat Pompeu Fabra en el camp de Blockchain4Cities, del qual n'és pionera. La Lluïsa ha combinat la seva carrera acadèmica amb treballs de consultoria especialitzada per governs i institucions, a destacar la col.laboració amb IBM durant el 2010-2011 al Almaden Research Centre (Silicon Valley), el contracte com a smart city standards manager amb el Govern Britànic en la seva agència d'innovació i intel.ligència urbana, Future Cities Catapult (London), durnat el 2015-2017 i l'actual col.laboració amb UN per al disseny d'un model d'implementació de la New Urban Agenda fent ús del blockchain.
Jordi Herrera Joancomartí
Professor i investigador expert en criptomonedes i tecnologia blockchain
Llicenciat en matemàtiques per la UAB i doctor per la UPC és professor del departament d'Enginyeria de la Informació i les Comunicacions de la UAB. La seva activitat docent i de recerca se centra en la criptografia i més concretament en l'estudi de les propietats de les criptomonedes i l'aplicabilitat de la tecnologia blockchain en diferents àmbits.
Carlos B. Steinblock
BTC Guardian Co-Founder & CEO
Amb més de 20 anys d'experiència com a controller i dirigint les finances a l'empresa privada es dedica des que coneix Bitcoin a la primavera del 2014 a evangelitzar, ensenyar i assessorar particulars i empreses. A més de coordinador de la Barcelona Bitcoin Community ha participat en diverses jornades bitcoin i ensenyat els 4 pilars bàsics del Blockchain a Catalunya, Euskadi, Holanda i Bèlgica. Ja ha estat tresorer en altres clubs i associacions. Per això el repte aquest cop consisteix a administrar la tresoreria complint tots els requisits marcats per llei i per l'organització interna fomentant l'ús de les moneda digital.
Albert Castellana
Council Member at NEM Foundation
Enginyer informàtic i emprenedor, L'Albert Castellana ha estat actiu en la comunitat Blockchain des de finals de 2013 com a inversor, desenvolupador i divulgador. Actualment és membre del consell de la Fundació NEM, Vicedegà d'Innovació del COEINF i Fundador de la Barcelona Blockchain Meetup. S'especialitza en el disseny de sistemes basats en Blockchain i en l'anàlisi de projectes.
Adrià Massanet
Organitzador de la Barcelona Ethereum Dev Barcelona
Enginier informàtic, especialitzat en seguretat, identitat digital i ethereum.
Xavier Foz
Soci del despatx d’advocats Roca Junyent
Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Corporate Finance & Law per ESADE. És professor del Màster d’Accés a l’Advocacia del Col•legi d’Advocats de Barcelona. És membre del Comitè Legal del consorci que gestiona la xarxa de blockchain semi-pública “Alastria”, ha estat co-autor del llibre “Blockchain: la revolución industrial de internet” i ha estat assessor de la incubadora Blockchain Space.
Marc Rocas
Investigador, professor i consultor en comportament organitzatiu
En Marc Rocas és doctorant al IN3 de la UOC, on investiga al voltant de l’economia col.laborativa i Blockchain. És també Professor Associat a la Facultat d’Economia i empresa de la UB, on imparteix Direcció Estratègica, i de la Fundació de la UAB, on imparteix Comportament Organitzatiu, entre d’altres matèries. També treballa com a consultor en temes de governança d’organitzacions i sistemes descentralizats. En Marc és Enginyer de Telecomunicacions, Diplomat en Ciències Empresarials i Màster de Societat de la Informació i el Coneixement, entre d’altres, la qual cosa li permet aproximar matèries diverses des de punts de vista complementaris, com són el social, tècnic, i el de negoci. ”Sóc aquí perquè crec que Blockchain transformarà la societat en quelcom tant necessari com és posar la tecnologia al servei de les persones”.
Aleix Ripol Creuheras
Organitzador de la Barcelona Bitcoin Community
Llicenciat en sociologia (UAB), Comunicació Audiovisual (UOC) i postgrau en Gestió Cultural per la UPF. L'Aleix treballa com a consultor en comunicació i projectes relacionats amb la tecnología blockchain. Actualment és un dels organitzadors de la Barcelona Bitcoin Community.